Onze diensten

Hoofdactiviteit: alle schrijn- en timmerwerk op maat

Dak en kapconstructies
Wij zijn gespecialiseerd in dak- en constructiewerken, inclusief hellende constructies en platte daken.
Wij bouwen complete houtskeletwoningen en bieden houten aanbouwen aan om uw renovatieproject uit te breiden en uw bestaande ruimte te vergroten.
Alles wordt gemaakt in eigen atelier, in de houtsoort naar keuze. Het schrijnwerk wordt voorzien van beglazing volgens de beste normen.
Eén kast of een volledige keuken ? een dressing of badkamer ? u bepaalt het budget en de materiaalkeuze: wij maken alles perfect op maat.
Een uniek designmeubel voor een betaalbare prijs is dankzij ons team een haalbare droom.

Service: Wat bieden we nog meer aan

Coördinatie & opvolging van uw verbouwing
We regelen uw verbouwing of renovatie, inclusief planning en coördinatie, met ons ervaren team van geregistreerde aannemers. Eén contactpersoon, één transparante eindfactuur. Stressvrije resultaten voor uw project!
Uw leefruimte heeft nood aan een re-styling? Uw keuken of badkamer is aan vervanging toe? U beschikt over een zolderruimte die mag worden ingericht? Wij hebben een interieurarchitecte aan boord die uw dromen vorm kan geven.

Er wordt een ontwerp en 3D simulatie gemaakt en we helpen u op weg naar een optimaal en uniek concept!
Vorm en design ligt ons nauw aan het hart. Samen met onze CNC machines verzorgen wij uw freeswerk op maat. Lijnen, bogen, cirkels of figuren, u bedenkt: wij verzagen!